Sectoren waar wij actief in zijn

Industrieël

Voortgekomen uit de ligging, midden in het Botlek-/Europoortgebied, hebben de industriële activiteiten van Team Selection uitzenbureau zich geleidelijk ontwikkeld tot een specialistische activiteit.Teamselection uitzendbureau beschikt over een groot netwerk van uitvoerend en leidinggevend technisch personeel.Wij beschikken mensen voor klein –en groot metaal.

- Lassers / in alle categorieën en gecertificeerd
- Pijpfitters
- Flensmonteurs
- Bankwerkers
- IJzerwerkers
- Constructiewerkers
- Elektromonteurs

Agrarisch

Bent u op zoek naar gemotiveerd personeel? Voor korte of voor langeretuinbouw tijd? Wilt u de zekerheid van een vakkundige medewerkers als u ziek wordt? Wilt u uw personeelsadministratie bij een ander onderbrengen? Dan bent u bij teamselection uitzendbureau aan het goede adres.

Wij helpen u graag bij bovengenoemde en andere personeelsvraagstukken. Teamselection uitzendbureau is uw partner in arbeid!

Productie

Bent u op zoek naar gemotiveerd personeel? Voor korte of voor langere tijd? Wilt u de zekerheid van een vakkundige medewerkers als u ziek wordt? Wilt u uw personeelsadministratie bij een ander onderbrengen? Dan bent u bij Team Selection uitzendbureau aan het goede adres.

Wat hebben wij u te bieden bij Divisie Verpakkingen? .De Divisie Verpakkingen is gespecialiseerd in het vakkundig en snel uitvoeren van inpakwerkzaamheden die tijdrovend zijn. De argumenten om met ons in zee te gaan, zijn voor de meeste opdrachtgevers gelijk: het ontlasten van het eigen bedrijf door gebruik te maken van professionele mensen.
Sinds onze oprichting zenden wij mensen uit voor het verpakken van diverse groenten en fruit. Maar ook het maken van mailingen of inpakken van bijvoorbeeld speelgoed en kerstpakketten is voor ons bekend terrein.
Wij leveren personeel tegen uurtarief of stuksprijzen en 2 en 3 ploegendiensten behoren tot de mogelijkheden.
Uitzendkrachten van Teamselection Uitzendbureau BV kunnen uw product verwerken in kleinpak, flowpacking of grote kisten op gewicht vullen. Tevens hebben wij ervaren machineoperators in dienst die de machines en het proces voor u kunnen onderhouden en bewaken.

Bouw

Wat hebben wij u te bieden bij de Divisie Bouw? Divisie bouw beschikt over capabele vaklieden in de sectoren ruwbouw, afbouw en afwerking, renovatie en restauratie. 

Medewerkers van teamselection uitzendbureau B.V. vindt u o.a. in de volgende functies:
• Timmerlieden (allround)
• Leerling timmerlieden
• Betontimmerlieden
• Stelleurs
• Bouwopruimers / slopers
• (Hulp)Steigerbouwers
• Isolatiemedewerkers
• Asbestverwijderaars

Diensten
Teamselection uitzendbureau B.V. zet dagelijks timmerlieden en overig bouwpersoneel in, meestal in ploegverband, op diverse projecten van aannemers voornamelijk in het westen van het land.

Wat hebben wij u te bieden bij de Divisie Bouw?
Divisie Bouw beschikt over capabele vaklieden in de sectoren ruwbouw, afbouw en afwerking, renovatie en restauratie.

Uw aanvraag voor (tijdelijk) personeel wordt met de grootste zorgvuldigheid behandeld. Geselecteerde kandidaten krijgen uitvoerige informatie over uw bedrijf, de werkzaamheden en de spelregels, zodat ze goed ingewerkt aan de slag gaan. Bovendien zijn via Werkgroep.NL ingezette medewerkers bekend met de veiligheidseisen. Daar waar nodig zorgen wij ervoor dat iedere medewerker in het bezit is van de juiste, persoonlijke beschermingsmiddelen.

Met ons bouwpersoneel dekken wij de volgende werkzaamheden
- Schilders
- Timmermannen
- Metselaars
- Stukadoors
- Dakdekker
- Stratenmakers
- Voegers
- Tegelzetters


Voor meer informatie kunt u mailen naar info@teamselection.nl